LCB Jaarevent – We zijn in de lucht


U kunt tot 7 juni 2019 inschrijven.

We zijn in de lucht
Logistics Community Brabant is één jaar in de lucht. Tijdens het JAAREVENT presenteren wij u de behaalde resultaten van de 6 LCB-thema’s. Samen met Ondernemers, Onderwijs, Overheid en Onderzoek hebben wij de eerste stappen gezet om logistieke innovaties door te voeren voor vandaag en morgen. De LCB-Fresh Brains nemen u graag mee op reis. Laat u informeren over onze bevindingen en bepaal wat LCB kan bijdragen aan de ontwikkelingen binnen uw onderneming.

Programma
Wij nemen u mee op reis en bezoeken de thema’s: de Leefbare Stad, Zorglogistiek, Network Complexity, Smart Industry, Multimodaal en Events. De LCB-Fresh Brains presenteren op vaste tijden de inhoudelijke thema’s. Daarnaast is er ruimte voor uw eigen reisschema. Bezoek de marktplaats, ontmoet in de werkplaats en beleef in de darkroom. Een uitgebreid programma volgt later.

Marktplaats
Om de logistieke verbondenheid en samenwerking in Noord-Brabant te symboliseren, presenteren LCB kern- en regiopartners zich op het jaarevent. Tegen een historische achtergrond van oude militaire vliegtuigen, wordt u bijgepraat over de logistieke ontwikkelingen, producten, prestaties en innovaties in Noord-Brabant. Dit gebeurt in de vorm van een een-op-een gesprek, presentatie of demonstratie. Wilt u hierover meer info of wilt u uw organisatie ook presenteren? Neem dat contact met ons op: logisticscommunitybrabant@buas.nl.

Locatie
Het LCB JAAREVENT vindt plaats bij Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht op Vliegbasis Gilze-Rijen.

>route per auto
De ingang is via de achterzijde van de vliegbasis. U kunt het beste navigeren op: Moleneind 13, 5126 NK Gilze. Dit is de laatste boerderij voor de entree. U kunt parkeren op de vliegbasis.

>route per openbaar vervoer
Ieder half uur rijden er busjes vanaf station Gilze-Rijen naar de vliegbasis.
Vanuit Tilburg en Breda om .30 en .00 (na aankomst van de trein). Aan het einde van de dag brengen wij u weer terug naar het station.

Kosten
Het LCB JAAREVENT is gratis te bezoeken. Indien u aanmeldt maar niet komt, dan zijn wij genoodzaakt om €50,00 in rekening te brengen voor organisatie- en cateringkosten. U kunt tot 3 dagen voorafgaand aan het event kosteloos afmelden.

Inschrijven
U kunt hier inschrijven

Kick off 2018
Op 26 april 2018 is Logistics Community Brabant formeel van start gegaan. In het kasteel van Breda hebben Tilburg University, Technische Universiteit Eindhoven,Nederlandse Defensie Academie, Breda University of Applied Sciences, Gemeente Breda en de Provincie Noord-Brabant hun samenwerking feestelijk ingeluid. Wilt u nog eens nagenieten van de kick off in het Kasteel van Breda? Bekijk dan hier de aftermovie en de foto’s.

Datum

jun 13 2019

Tijd

15:00 - 19:00

Locatie

Vliegbasis Gilze-Rijen
Logistics Community Brabant

Organisator

Logistics Community Brabant
Website
https://logisticscommunitybrabant.nl/
Sluit Menu